Hyggelig 6,9
basert på 2151 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Hyggelig



fra 2151 anmeldelser
  • Renslighet 7,2
  • Fasiliteter 6,2
  • Beliggenhet 8,0
  • Romkomfort/standard 6,8
  • Ansattes arbeid 6,8
  • Valuta for pengene 6,9
  • Mat/middag 6,0
Sorter etter

WENG fra Macao
Par
Superior rom med byutsikt
Opphold på 4 netter i august 2016
A small hotel provides basic needs
The room is smaller than expected. It is ok if you just stay for the night to sleep. It provides basic.
Skrevet 23 august 2016

Ruijie fra Hongkong
Forretningsreisende
Superior rom med byutsikt
Opphold på 6 netter i august 2016
Jason H.
Excellent hotel, small but cozy little room, wonderful view, very amentity you need inside the room, fantastic experience.
Skrevet 21 august 2016

Adrien fra Canada
Reiste alene
Superior rom med byutsikt
Opphold på 2 netter i oktober 2015
Nice location
Beautiful views of the city
Skrevet 18 august 2016

Sinan fra Tyrkia
Familie med små barn
Superior rom med byutsikt
Opphold på 2 netter i august 2016
Great location, value for money
Very good location for shopping and close to MTR. Small room but still good if you consider Hong Kong standards. Clean rooms, value for money
Skrevet 18 august 2016

Chriselda fra Filippinene
Gruppe
Superior rom med byutsikt
Opphold på 3 netter i august 2016
Value for money
The hotel is very well located, just 5 minutes walk to the causeway bay mrt station and Times Square mall. Rooms are small but very clean and shower is good and relaxing. I would definitely stay here again, as the price is really worth it.
Skrevet 18 august 2016

SOCK fra Singapore
Familie med eldre barn
Superior rom med byutsikt
Opphold på 4 netter i august 2016
Helpful staff at concierge n reception!
I travelled with 3 seniors on this trip for holiday. The hotel staff were helpful and thoughtful to get us early check in for one room. Concierge staff always helpful and psssee on online delivery with a smile. Airport bus goes to this hotel but does not stop right in front. Nearby is a wet market, local supermarket and local cafes like Maxim. Opposite Enroute to Times Square are bars, more local cafes.
Skrevet 15 august 2016

David fra USA
Reiste alene
Superior rom med byutsikt
Opphold på 3 netter i juli 2016
Good location , friendly staff
Very nice stay
Skrevet 03 august 2016

Randika fra Australia
Par
Superior rom med byutsikt
Opphold på 3 netter i juli 2016
Rejected to call taxi
Room was very small, after we check out, we kept our luggage in downstairs for a couple of hours , when we ask to call taxi to go train station , they rejected to do it ( the one wearing yellow t-shirt) that is the first time I was experience , hotel unable to call taxi..,,!!
Skrevet 03 august 2016

Fei fra Singapore
Par
Superior rom med byutsikt
Opphold på 3 netter i juli 2016
Good location but very small shower area
N
Skrevet 02 august 2016

David fra Storbritannia
Par
Superior rom med byutsikt
Opphold på én natt i juli 2016
so so
I would recommend checking other hotels in the area.
Skrevet 01 august 2016


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: