2015
Veldig bra 7,7
basert på 9041 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 9041 anmeldelser
  • Renslighet 8,0
  • Fasiliteter 7,0
  • Beliggenhet 8,7
  • Romkomfort/standard 7,6
  • Service 7,5
  • Valuta for pengene 7,6
  • Mat/middag 6,9
Sorter etter

Ka fra Hongkong
Par
By Vista
Opphold på én natt i september 2016
Washing room staff not polite, room is ok.
Air-con is not cool enough, bed too small, room is ok. Hotel staff not polite, a staff at washing room entered the lift and scold me and ask me to move inside. But there was no space and my luggage already on my foot. She should be punished.
Skrevet 18 september 2016

dorothy fra Singapore
Par
By Vista
Opphold på 3 netter i mars 2015
Weak wifi small room
Its a very small room, couldnt connect to wifi for my stay. Weak wifi, have to stand literally at the door to get connected.
Skrevet 18 september 2016

edy fra Indonesia
Forretningsreisende
By Vista
Opphold på 3 netter i september 2016
excellent
good wifi
Skrevet 18 september 2016

Edrick fra Indonesia
Par
By Vista
Opphold på 3 netter i september 2016
Terrible Hygiene
Dirt on the walls of the room
Skrevet 18 september 2016

Jason fra Australia
Småbarnsfamilie
Havn- og parkutsikt
Opphold på 2 netter i september 2016
Clean, friendly good HK service.
We will probably come back.
Skrevet 16 september 2016

Poo fra Malaysia
Småbarnsfamilie
By Vista
Opphold på 3 netter i mars 2016
staff not friendly
location good
Skrevet 15 september 2016

JIMMY fra Malaysia
Forretningsreisende
By Vista
Opphold på én natt i september 2016
Don't expect too much
Super slow lift waiting time, stay at 25th floor, don't have direct access to 25th floor which I need to go to 24th floor and climb a stairs to reach 25th floor. Water heating system is sucks. Don't expect too much with the price you pay.
Skrevet 15 september 2016

Ying fra Singapore
Familie med store barn
By Vista
Opphold på 6 netter i september 2016
Good location
A good choice when you are traveling with children and senior folks. Austin MTR and Jordan MTR are close by the hotel. Getting to Disneyland Resort is a lot easier: Austin MTR change at Nam Cheong MTR for Tung Chung Line and get off at Sunny Bay.
Skrevet 14 september 2016

Jose fra Spania
Forretningsreisende
By Vista
Opphold på én natt i desember 2015
ok
Ok value for money
Skrevet 13 september 2016

SHOU fra Kina
Reiste alene
By Vista
Opphold på én natt i februar 2016
Convenient and good for price
Upgraded to a high floor. very good for price
Skrevet 13 september 2016


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: