Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 3917 anmeldelser
  • Renslighet 8,1
  • Fasiliteter 7,4
  • Beliggenhet 7,8
  • Romkomfort/standard 8,1
  • Service 8,2
  • Valuta for pengene 8,3
  • Mat/middag 6,0
Sorter etter
Verifiserte anmeldelser

Piu fra Malaysia
Gruppe
Deluxe 2 enkeltsenger
Opphold på 3 netter i mai 2016
Overall good
Spacious, ting ting bus very near
Skrevet 29 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?

Min fra Malaysia
Par
Deluxe king bed
Opphold på 2 netter i mars 2016
Simple no frills hotel
Its a central located hotel with standard facilities. Clean rooms and good for value.
Skrevet 27 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?

Santad fra Thailand
Forretningsreisende
Deluxe king bed
Opphold på 4 netter i mai 2016
Good room,good stuff
I will return here again when plan go to Hongkong
Skrevet 26 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?

Serena fra Singapore
Par
Deluxe 2 enkeltsenger
Opphold på 3 netter i mai 2016
General feedback
Bathroom towels were stained & there was no hand soap for washing. But the room was big so very comfortable for twin sharing.
Skrevet 20 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?

Salvatore fra Italia
Familie med små barn
Deluxe king bed
Opphold på 2 netter i mai 2016
Strategic position, recommended for families
The rooms are relatively large for families, clean and with all the necessary facilities. A baby cot at 250HKD/night is pricey though. Strategically positioned close to Central and MTR station.
Skrevet 19 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?

Seungju fra Sør-Korea
Reiste alene
Deluxe king bed
Opphold på 2 netter i mai 2016
good
clean and reasonable price
Skrevet 15 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?

CHARLIE fra Storbritannia
Par
Deluxe king bed
Opphold på én natt i april 2016
Spacious and Comfy
Convenient location with Spacious room and a kitchenette. Little bit disappoint on the bed though since you could feel the gap in the middle (Two bed put together to make it as King) and without free wifi
Skrevet 13 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?

CHUN fra Singapore
Par
Deluxe 2 enkeltsenger
Opphold på én natt i august 2015
Decent room size, area too quiet at night
Chose this hotel due to its proximity to China-Macau Ferrry Terminal. Situated in Sheung Wan, its relatively quiet and boring at night when all the seafood dried products store closed after 6pm. Room is generally ok, strong air conditioning and suitable for business travellers if you want a quieter area to stay in bustling Hong Kong
Skrevet 09 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?

CHIHPENG fra Taiwan
Par
Deluxe 2 enkeltsenger
Opphold på 2 netter i april 2016
Room Size, Transportation, Polite
The location is good, just nearby the tram; and you can take free bus H1 from airport, which the stop just nearby too. Staffs are nice and polite! Room is clean and really big if compare to other equal level hotels.
Skrevet 09 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?

Kai fra Kina
Reiste alene
Deluxe 2 enkeltsenger
Opphold på én natt i april 2016
Room size so big and clean
STAFF NICE
Skrevet 05 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?


1

2

3

1234

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: