Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 3917 anmeldelser
  • Renslighet 8,1
  • Fasiliteter 7,4
  • Beliggenhet 7,8
  • Romkomfort/standard 8,1
  • Ansattes arbeid 8,2
  • Valuta for pengene 8,3
  • Mat/middag 6,0
Sorter etter

Anton fra Indonesia
Par
Deluxe king bed
Opphold på én natt i august 2013
Room is very large and very clean
Room : 1.Large 2.Clean 3.Good services
Actually we are very satisfied stay here and location near everywhere like Fery transportation and shopping mal
Skrevet 16 august 2014

pauline fra Indonesia
Familie med store barn
Executive suite
Opphold på 2 netter i august 2014
big room and clean
big room, clean, near mtr
big room and clean. there's two bedroom, one bathroom, small kitchen, and livingroom. near starbuck and seven eleven. enough for 6 person in one apartment. but there have only one bathroom.
Skrevet 14 august 2014

Nigel fra Australia
Forretningsreisende
Deluxe king bed
Opphold på 6 netter i januar 2014
Large room with basic kitchen facilities
room size
This hotel has very large rooms with a nice big bed and shower. There are basic kitchen facilities - microwave, sink and kettle. Location in Sheung Wan provides plenty of transport options and can be easily reached on airport bus.
Skrevet 14 august 2014

Janet fra Singapore
Forretningsreisende
Deluxe 2 enkeltsenger
Opphold på én natt i juli 2014
Value for money but missed the promotional offer.
Near to Clients' office, nice hotel, clean.
No complaint.
Skrevet 14 august 2014

Pakin fra Thailand
Forretningsreisende
Deluxe king bed
Opphold på én natt i mai 2014
express check-in service
feel like home stay, comfortable bedding stuff, but a bit noisy in the morning
Skrevet 11 august 2014

frank fra Tyskland
Forretningsreisende
Deluxe king bed
Opphold på én natt i mai 2014
good value
large clean room
recommended
Skrevet 10 august 2014

JEAN fra Kina
Forretningsreisende
Deluxe 2 enkeltsenger
Opphold på én natt i mai 2014
reasonable price, not bad location. room well equ
reasonable price, not bad location. room well equipped. reception polite and helpful. room service time. not bad experience.
reasonable price, not bad location. room well equipped. reception polite and helpful. room service time. not bad experience.
Skrevet 09 august 2014

Kefeng fra Kina
Forretningsreisende
Deluxe king bed
Opphold på én natt i august 2014
nice location and good price
location, price, and clean room
quite good experience and the staff is kind and nice
Skrevet 08 august 2014

Robert fra Canada
Familie med store barn
Executive suite
Opphold på 3 netter i juli 2014
Great Hotel in Shan Weung
size of room, air conditioning, beds
We stayed 3 days at 60 West and it is a great place to stay in HK. Great room with lots of room, nice bathroom, great beds and a great location.
Skrevet 07 august 2014

Jean-Jacques fra Frankrike
Par
Deluxe king bed
Opphold på 2 netter i mai 2014
good hotel
propre grand lit
good
Skrevet 06 august 2014


1

2

3

1234

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: