Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 3915 anmeldelser
  • Renslighet 8,1
  • Fasiliteter 7,4
  • Beliggenhet 7,8
  • Romkomfort/standard 8,1
  • Service 8,2
  • Valuta for pengene 8,3
  • Mat/middag 6,0
Sorter etter

kuan fra Singapore
Forretningsreisende
Deluxe king bed
Opphold på 3 netter i desember 2014
Good value for money best location
Best location
Good but wifi issues
Skrevet 15 desember 2014

Dale fra USA
Forretningsreisende
Deluxe king bed
Opphold på én natt i desember 2014
It's Ok for the night
central location, big room, great hot shower
It's OK for one night, it's what I expected.
Skrevet 14 desember 2014

Willet fra Singapore
Par
Deluxe king bed
Opphold på 2 netter i mai 2014
Value for Money
cheap, clean
Can hear the room beside us.
Skrevet 10 desember 2014

Yeu fra Singapore
Familie med små barn
Deluxe king bed
Opphold på 4 netter i desember 2014
Surprising above average
Real king size bed, good location, big room
Can said so far the best hotel I have stayed in Hong Kong. The room is big compared to the 4 stars hotel and also the location is good very convenience to go around with MTR and airport bus 5 min away from the hotel
Skrevet 10 desember 2014

Hur fra Filippinene
Familie med små barn
Deluxe king bed
Opphold på 5 netter i november 2014
60 West is like service apartment. The room is big
Inside the room, have microwave oven, combined the super single to make a king size bed. Near ferry terminal to Macau. They have a self serve laundry in 3rd level which HKD15 for wash& 15 for dryer
so far good for 5 nights stay.
Skrevet 09 desember 2014

bebee fra Singapore
Familie med små barn
Deluxe king bed
Opphold på 3 netter i juni 2014
location
space claen friendly
happy clean easy spacious
Skrevet 09 desember 2014

bebee fra Singapore
Familie med små barn
Deluxe king bed
Opphold på 3 netter i juni 2014
hotel room
the size of the room was very good. facilities was well too.
my stay was neutral... the staff was very good
Skrevet 09 desember 2014

Ratanapoorn fra Thailand
Forretningsreisende
Deluxe king bed
Opphold på 3 netter i november 2014
The over stay rate
A good space, clean, and new
I like it. The hitel staffs are really niceป
Skrevet 04 desember 2014

Edwin fra USA
Par
Deluxe king bed
Opphold på 3 netter i november 2014
Nice complex
Service, price and location
As good as always
Skrevet 04 desember 2014

CHOU fra Taiwan
Forretningsreisende
Deluxe king bed
Opphold på 4 netter i oktober 2014
Big room and comfortable restroom/shower
pricing, space and location
Skrevet 01 desember 2014


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: